Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius s krustičkou

fotka Pangasius s krustičkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pangasius s krustičkou:

500 g pangasiuse (může být i mražený)  | 1 ks cibule  | 100 g tvrdého sýra  | 150 ml smetany na šlehání  | špetka soli  | špetka drceného kmínu  | špetka koření na ryby  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Pangasius s krustičkou:

Rozmraženého pangasiuse osolíme, posypeme drceným kmínem a troškou koření na ryby. V kastrůlku na oleji osmažíme cibulku do zlatova a nasypeme ji i se zbytkem oleje na rybu, na to přisypeme strouhaný tvrdý sýr a nahoře potřeme ušlehanou smetanou na šlehání. Z toho vznikne při pečení výborná krustička. Rybu dáme péct do trouby cca na půl hodiny, dokud krusta nezezlátne. Podáváme s vařenými brambory. Stejný recept můžeme použít i s vepřovou kotletou, kterou v tomto případě pouze osolíme a opepříme. Dál postupujeme stejně. Ke kotletě jsou nejlepší hranolky.


Fotky receptu Pangasius s krustičkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius s krustičkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !