Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat

fotka Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:

1/2 kg pangasia  | 4 plátky bůčku  | 300 g rajčat  | 1 stroužek česneku  | Dle potřeby: olivový olej  | Dle chuti: sůl, pepř a chilli

Postup přípravy receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:

Filety z pangasia osolíme, můžeme podle chuti okořenit, pokapeme citronovou šťávou a odložíme. Rozehřejeme si trochu oleje, přidáme bůček a česnek a smažíme 4 minuty, pak přidáme nakrájená rajčata osolíme, okořeníme podle chuti a dusíme spolu deset minut. Mezitím na druhé pánvi si usmažíme pangasia, dáme na talíře a polijeme omáčkou.


Fotky receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !