Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.02. 2018
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat

fotka Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:

1/2 kg pangasia  | 4 plátky bůčku  | 300 g rajčat  | 1 stroužek česneku  | Dle potřeby: olivový olej  | Dle chuti: sůl, pepř a chilli

Postup přípravy receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:

Filety z pangasia osolíme, můžeme podle chuti okořenit, pokapeme citronovou šťávou a odložíme. Rozehřejeme si trochu oleje, přidáme bůček a česnek a smažíme 4 minuty, pak přidáme nakrájená rajčata osolíme, okořeníme podle chuti a dusíme spolu deset minut. Mezitím na druhé pánvi si usmažíme pangasia, dáme na talíře a polijeme omáčkou.


Fotky receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !