Použité suroviny receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:
1/2 kg pangasia
| 4 plátky bůčku
| 300 g rajčat
| 1 stroužek česneku
| Dle potřeby: olivový olej
| Dle chuti: sůl, pepř a chilli
Postup přípravy receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:
Filety z pangasia osolíme, můžeme podle chuti okořenit, pokapeme citronovou šťávou a odložíme. Rozehřejeme si trochu oleje, přidáme bůček a česnek a smažíme 4 minuty, pak přidáme nakrájená rajčata osolíme, okořeníme podle chuti a dusíme spolu deset minut. Mezitím na druhé pánvi si usmažíme pangasia, dáme na talíře a polijeme omáčkou.
Fotky receptu Pangasius v omáčce z bůčku a rajčat:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!