Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Nový seriál Slunečná míří k divákůmNový seriál Slunečná míří k divákům Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2020
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Panna ccota s kokosovým mlékem

fotka Panna ccota s kokosovým mlékem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Panna ccota s kokosovým mlékem:

5 plátků želatiny  | 1 vanilkový lusk  | 400 ml smetany  | 100 ml kokosového mléka  | 80 g cukru

Postup přípravy receptu Panna ccota s kokosovým mlékem:

Želatinu namočíme do studené vody. Vanilkový lusk podélně rozřízneme a vyškrábneme z něj dřeň, kterou pak i s luskem vložíme do smetany. Smetanu pozvolna svaříme s kokosovým mlékem a cukrem, necháme 15 minut „táhnout“. Želatinu vymačkáme, rozpustíme v mikrovlnce a poté vmícháme do smetany. Směsí naplníme formičky vypláchnuté studenou vodou a necháme 3 až 5 hodin chladit. Potom formičky krátce ponoříme do horké vody a vyklopíme. Podáváme s ovocem a zdobíme lístky máty.


Fotky receptu Panna ccota s kokosovým mlékem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Panna ccota s kokosovým mlékem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !