Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panna cotta s grilovanými nektarinkami

fotka Panna cotta s grilovanými nektarinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Panna cotta s grilovanými nektarinkami:

300 ml šlehačky  | 250 ml mléka  | 1 vanilkový cukr  | 55 g cukru  | 1 1/2 lžičky želatiny  |  citr. kůra  | 4 nektarinky /střední/  | 75 g cukru  | 125 ml desertního vína

Postup přípravy receptu Panna cotta s grilovanými nektarinkami:

Ušlehanou šlehačku smíchejte s mlékem, přidejte nadrcený vanilkový lusk, cukr, želatinu a citr. kůru. Dejte na pánev a zahřívejte k bodu varu. Vychladlou směs sceďte přes cedník a nalijte do 4 skleniček. Dejte na 6 hod. ztuhnout. Nektarinky rozpulte a vypeckujte. Půlky pokládejte na pekáč rozkrojenou stranou navrch. Každou z nich pocukrujte a polijte dezertním vínem. V rozpálené troubě nechte péct asi 15 min. při 220° C, pak jej dejte vychladnout. Na talířky vyklopte ztuhlý krém, ke každému dejte 2 půlky nektarinek a polijte šťávou, která z nich vytekl.


Fotky receptu Panna cotta s grilovanými nektarinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Panna cotta s grilovanými nektarinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !