Použité suroviny receptu Papája s krevetovou náplní :
2 papáje
| 1 malá paprička chilli
| šťáva z 1/2 limety
| 1 zelená paprika
| 2 pomeranče
| 200 g krevet (vyloupaných a vařených)
| 4 lžíce majonézy
Postup přípravy receptu Papája s krevetovou náplní :
Papáje omyjeme, podélně rozpůlíme a lžíci vybereme semena. Z papričky chilli vyškrábeme semeník a lusk pokrájíme na kostičky. Polovinu z nich odložíme, zbytek smícháme s limetovou šťávou a směsí potřeme zevnitř papáje.
Papriku omyjeme, rozčtvrtíme, očistíme, vyřízneme semeník a lusk pokrájíme na kostičky. Pomeranče důkladně oloupeme a rozebereme na dílky. Krevety opatrně promícháme s doky pomeranče a kostičkami papriky. Hmotou naplníme papájové půlky.
Zbytek pokrájené chilli papričky vmícháme do majonézy. Na každou půlku ovoce dáme jednu lžíci majonézy a okamžitě podáváme.
Fotky receptu Papája s krevetovou náplní :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!