Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Papriková cuketa

fotka Papriková cuketa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 81

Použité suroviny receptu Papriková cuketa:

1 ks cukety střední velikosti  | 1 ks cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 čaj lžičky papriky sladké  | 1/2 čaj. lžičky papriky pálivé nebo papriku čili  |  sůl  | 1 ks kysané smetany.  |  olej

Postup přípravy receptu Papriková cuketa:

Na pánev nalejeme trochu oleje a osmažíme na nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený česnek a mletou papriku. Zahřejeme, přidáme na kostky nebo na proužky nakrájenou cuketu. Osolíme, lehce podlejeme, přiklopíme. Občas zamícháme.
Dusíme asi 10 minut (podle velikosti cukety).
Před podáváním zamícháme do cukety kysanou smetanu.
Příloha - chléb, rohlík.

(K cuketě je možné přidat papriku - lusk, nebo rajčata a společně podusit)


Fotky receptu Papriková cuketa:

Papriková cuketa
Papriková cuketa
Papriková cuketa
Papriková cuketa
Papriková cuketa
Fotky vložil: Bugy,HankaHH,evabel 
Hodnocení receptu Papriková cuketa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle