Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paprikové lusky po toskánsku

fotka Paprikové lusky po toskánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Paprikové lusky po toskánsku :

4 paprikové lusky  | 4 lžíce oleje  | 20 g cibule  | 200 g mletého vepřového masa  | 50 g šunky  |  sůl, pepř  | 50 g vařené rýže  | 1 lžíce petrželky  | 2 lžíce čedaru  | 50 g másla

Postup přípravy receptu Paprikové lusky po toskánsku :

Paprikové lusky zbavíme semen. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mleté maso, šunku, osolíme, opepříme a krátce osmahneme. Odstavíme z ohně a přidáme vařenou rýži, sekanou petrželku, strouhaný sýr a promícháme. Hmotou naplníme lusky, vložíme je do máslem vymazané ohnivzdorné misky, přelijeme zbytkem másla a pečeme asi 30 minut.


Fotky receptu Paprikové lusky po toskánsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paprikové lusky po toskánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice