Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.10. 2018
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Paprikové zelí s krůtím masem

fotka Paprikové zelí s krůtím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Paprikové zelí s krůtím masem:

600 g krůtího masa  | 500 g kysaného zelí  | 1 ks cibule  | 1 lžička mleté papriky  | 3 lžíce sádla  | 1 ks červené papriky  | 1 lžíce kečupu  | 1 lžíce koření na krůtí maso  | 1 ks paprikové klobásy  |  sůl

Postup přípravy receptu Paprikové zelí s krůtím masem:

Z kysaného zelí vymačkáme šťávu a dáme ji stranou. Je-li třeba, zelí ještě trochu pokrájíme. Očistíme si a nakrájíme cibuli a paprikový lusk (místo něj můžeme použít i sterilovanou papriku). Na pánvi rozpálíme jednu lžíci sádla, orestujeme na něm cibuli, přidáme kysané zelí, lžičku mleté papriky, nakrájenou papriku a lžíci kečupu. Promícháme a společně podusíme asi 5 minut. Potom tuto směs rozložíme na dno zapékací misky.
Krůtí maso si rozkrájíme na větší kostky. Můžeme použít i méně kvalitní krůtí maso nebo kuřecí maso ze stehen. Na pánvi si rozpálíme zbylé sádlo, krůtí maso na něm po všech stranách opečeme a navrstvíme ho na kysané zelí v zapékací misce. Klobásu nakrájíme na kostičky a nasypeme ji mezi maso. Maso posolíme a posypeme kořením na krůtí maso, opravdu použijeme celou lžíci koření, maso bude mít potom výraznější chuť. Celou směs podlijeme asi 100 ml tekutiny – můžeme použít šťávu ze zelí či vývar. Zapékací misku přiklopíme a celou směs dusíme v troubě asi 20 minut. Podáváme s chlupatými knedlíky.


Fotky receptu Paprikové zelí s krůtím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paprikové zelí s krůtím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků