Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 22.08. 2019
Dnes má svátek Bohuslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Paprikový ocet

fotka Paprikový ocet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Paprikový ocet:

1 l octu  | 12 feferonek

Postup přípravy receptu Paprikový ocet:

Papričky, dlouhé asi 20 mm, vložíme do vhodné nádoby, zalijeme octem a necháme stát 2 týdny na teplejším místě. Po této době ocet scedíme, zfiltrujeme a naplníme do lahví.



Fotky receptu Paprikový ocet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paprikový ocet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !