Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pařížský telecí řízek

fotka Pařížský telecí řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pařížský telecí řízek :

4 řízky z telecí kýty  |  sůl  |  hladká mouka na obalení  | 1-2 vejce  | 2-3 lžíce mléka  |  Ceres soft na smažení

Postup přípravy receptu Pařížský telecí řízek :

Osušené řízky lehce naklepeme, po obvodu nařízneme a osolím. Potom je obalíme v hladké mouce, rozšlehanýchvejcích s mlékem a znovu v hladké mouce. Na dobře rozehřátém tuku je po obou stranách osmažíme.
Podáváme s různými saláty, případně s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Pařížský telecí řízek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pařížský telecí řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !