4 malé bagety
| 4 nožičky silných práků
| 1/4 malé hlávky bílého zelí
| 1/4 malé hlávky červeného zelí
| hořčice
| kečup
| majonéza
Postup přípravy receptu Párková bageta se zelím:
Párky vložíme do hrnce a uvedeme do varu. Potom plotýnku vypneme a necháme 5 minut v teplé vodě, aby se párky dostatečně prohřály. Vyjmeme a nakrájíme podélně na čtvrtiny. Červené i bílé zelí nakrájíme na drobné nudličky. Bagety podélně rozřízneme tak, aby na jedné straně zůstaly spojené. Vymažeme je uprostřed hořčicí. Do každé vložíme rovnoměrně rozložené 4 kousky párku, lehce zakápneme kečupem a majonézou. Zasypeme červeným a bílým zelím.
Půlky bagety stiskneme co nejvíce k sobě a podáváme.
Fotky receptu Párková bageta se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!