Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Parmský telecí řízek

fotka Parmský telecí řízek
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Parmský telecí řízek :

750 g telecí kýty  |  sůl  | 75 g hladké mouky  | 2 vejce  | 0,3 dl mléka  | 75 g strouhaného sýru  | 150 g strouhanky  | 150 g oleje  | 300 g rajčat

Postup přípravy receptu Parmský telecí řízek :

Nakrájené řízky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, obalíme v mouce, osolených vejcích rozmíchaných s mlékem a strouhaným sýrem a nakonec ve strouhance. Smažíme v horkém oleji po obou stranách dozlatova. Silnější plátky rajčat osmažíme ve zbylém oleji a ozdobíme jimi řízky.


Fotky receptu Parmský telecí řízek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Parmský telecí řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !