Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pašík v zázvoru

fotka Pašík v zázvoru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pašík v zázvoru:

4 plátky vepřové pečeně  | 1/2 hrnku vody nebo vývaru  | 1 lžíce sádla  | 2 cibule  |  mletý zázvor, kmín, sůl

Postup přípravy receptu Pašík v zázvoru:

Vepřová žebírka naklepeme, osolíme, potřeme zázvorem a posypeme drceným kmínem. Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme se žebírky na rozehřáté sádlo a pečeme za občasného podlévání doměkka. Upečená žebírka vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku, zředíme a ještě povaříme. Jako příloha je vhodný bramborový knedlík a špenát.


Fotky receptu Pašík v zázvoru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pašík v zázvoru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc