Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pašika z telecích jater

fotka Pašika z telecích jater
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pašika z telecích jater:

1 kg telecích jater  | 1 l mléka  | 2 vejce  | 2 lžičky sardelové pasty  | 1 cibule  | 1 lžička hořčice  |  sůl, pepř  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Pašika z telecích jater:

Játra vložíme na 2 hodiny do mléka, aby se odkrvila, pak je osušíme, vcelku upečeme a umeleme. Přidáme vejce uvařená na tvrdo a nastrouhaná, sardelovou pastu, nastrouhanou (umletou) cibuli, hořčici, sůl, pepř, citronovou šťávu a sádlo. Vše důkladně promícháme a podáváme s chlebem a salátem.


Fotky receptu Pašika z telecích jater:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pašika z telecích jater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !