Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pasta šuta

fotka Pasta šuta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pasta šuta:

500 g mletého masa  | 1 hrst sekané petržele  | 1 hrst sekaného libečku  | 1 rajský protlak  | 2 cibule  | 4 lžíce kečupu  | 5 stroužků česneku  | 1 lžička soli  | 4 ks strouhané mrkve  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Pasta šuta:

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, petržel, libeček a mrkev. Pak přidáme mleté maso a také orestujeme. Snažíme se co nejvíce maso oddělovat od sebe. Po orestování přidáme protlak a česnek, dochutíme kečupem a solí. Podlijeme a necháme dusit do změknutí mrkve. Vydusíme tekutinu a podáváme se špagetami sypané strouhaným sýrem.


Fotky receptu Pasta šuta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pasta šuta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !