Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pašticada

fotka Pašticada
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pašticada:

špalík svíčkové  |  slanina  |  česnek  |  cibule  |  celer  |  vinný ocet  |  hovězí vývar  | troška muškátového oříšku  | několik hřebíčků  | deci červeného vína  | lžička moučkového cukru  | troška rajského protlaku

Postup přípravy receptu Pašticada:

Maso prošpikujeme slaninou, stroužky česneku a hřebíčky, zalijeme trochou vinného octa a necháme den v chladu odležet . Maso pak osušíme (otřeme od octové marinády), osolíme, opepříme, a okořeníme muškátovým oříškem. Nadrobno nakrájíme celer a cibuli, zpěníme v kastrolu, maso zprudka opečeme a pak dusíme zalité oslazeným červeným vínem. Přivedeme k varu, zalijeme vývarem, aby bylo maso ponořené a necháme probublávat tři až čtyři hodiny (podle velikosti masového špalku). Pak maso nakrájíme na plátky a vložíme zpátky do omáčky na 20 minut dodusit. Pokud je zapotřebí, omáčku zahustíme strouhankou a dochutíme rajským protlakem.


Fotky receptu Pašticada:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pašticada
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !