Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Paštika z bažanta

fotka Paštika z bažanta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Paštika z bažanta:

1 bažant  |  zeleninový vývar  |  sůl  |  pepř  | 250 g slaniny  | 2 cibule  |  paštikové koření  | 1 vejce  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Paštika z bažanta:

Očištěného bažanta vložíme do osoleného zeleninového vývaru, přidáme několik zrnek pepře a uvaříme doměkka. Maso vykostíme a umeleme se 150 g slaniny a větší cibulí. Přidáme asi 50 g na kostičky nakrájenou slaninu, sůl, paštikové koření, vejce, a podle potřeby strouhanku. Směsí naplníme formu vyloženou slaninou a vaříme ve vodní lázni asi 90 minut.


Fotky receptu Paštika z bažanta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paštika z bažanta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !