Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.02. 2019
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Paštika z králíka

fotka Paštika z králíka
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Paštika z králíka:

1 ks králíčí předek  | 250 g vepřového masa  | 2 menší mrkve  | 1 ks cibule  | 1 ks petržel  | 1 ks bobkový list  | 250 g jater  | 4 ks rohlíky  | 2 lžíce sladké smetany  | 3 lžíce hovězího vývaru  | 2 ks vejce  |  kousek celeru,nové koření,celý pepř

Postup přípravy receptu Paštika z králíka:

Králičí předek a vepřové maso dusíme se zeleninou a kořením. Měkké maso pak obereme od kosti a umeleme na masovém strojku. Pak umeleme syrová játra s cibulí a rohlíky, které jsme namočili do smetany. Do této hmoty přidáme vejce, sůl, pepř. Vymažeme pudinkovou formu máslem a vysypeme strouhankou. Směs nalijeme do formy a dáme péci do vyhřáté trouby, do vodní lázně. Paštiku z králíka podáváme teplou s pečivem a oblohou.


Fotky receptu Paštika z králíka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paštika z králíka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !