Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pastýřské roštěnky

fotka Pastýřské roštěnky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pastýřské roštěnky :

4 roštěnky  | 100 g žampionů  | 40 g slaniny  | 4 lžíce sterilovaného hrášku  | 1 cibule  | 100 ml smetany  | 1 lžička hladké mouky  |  mletá paprika  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Pastýřské roštěnky :

Odblaněné roštěnky po obvodu třikrát nařízneme, naklepeme, osolíme, poprášíme mletou paprikou, opečeme zprudka po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby byly uvnitř růžové a přeložíme na teplé místo. Olej od opékání slijeme, na pánvičku přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, po roztavení vmícháme žampiony nakrájené na plátky s nakrájenou cibulí a osmažíme je. Směs zaprášíme moukou, osmaheme ji, zalijeme 6 lžícemi vody a podusíme dvě minuty. Pak přidáme okapaný hrášek, smetanu a směs dobře prohřejeme. Roštěnky urovnáme na nahřáté talíře, přelijeme horkou omáčkou a podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Pastýřské roštěnky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pastýřské roštěnky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !