Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená jablka

fotka Pečená jablka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pečená jablka :

2 ks jablka  | 100 g nasekaných nebo nakrájených ořechů  |  sušené meruňky nebo rozinky  | 1 lžíce cukru  | 2 lžíce medu  |  trošku másla na spojení  |  špetka skořice

Postup přípravy receptu Pečená jablka :

Nejdříve ze dvou omytých jablíček vyjmeme dužninu („vyšťouráme“). Existuje na to i speciální náčiní, takové vydloubátko, ale dá se to zvládnout za pomocí nože a lžičky. V jablku nám musí vzniknout taková dutina, kterou naplníme náplní, kterou si přichystáme.

Náplň si vyrobíme smícháním ostatních surovin. Měla by vzniknout taková hustší hmota, kterou jablka vrchovatě naplníme. (Jde to ztuha, ale půjde to.) Po této „operaci“ stačí už dát jen naplněná jablka na předem mírně vymazaný pekáček rostlinným máslem a dát do trouby. Kde necháme jablka péct kolem 45 min. Ale radím je raději kontrolovat, protože různé druhy jablek se pečou různou dobu.



Fotky receptu Pečená jablka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená jablka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !