Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečená jablka s jemnou nádivkou

fotka Pečená jablka s jemnou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pečená jablka s jemnou nádivkou:

4 jablka  | 100 g rozinek  | 1 lžíce rumu  | 4 lžíce mandlí na plátky

Postup přípravy receptu Pečená jablka s jemnou nádivkou:

Jablka oloupeme, vykrojíme jádřinec. Rozinky pokapeme rumem a necháme 15 minut odležet. Jablka položíme na alobal, naplníme rozinkami a mandlovými plátky. Zabalíme do alobalu, několikrát propíchneme špejlí. Pečeme asi 15 minut. Jablka podáváme ještě horká.


Fotky receptu Pečená jablka s jemnou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená jablka s jemnou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !