Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečená játra plněná nádivkou

fotka Pečená játra plněná nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pečená játra plněná nádivkou :

1 kg vepřových jater (špička)  | 3 rohlíky  | 10 dkg slaniny  | 1 vejce  |  majoránka  |  sůl  |  mléko  |  případně kapii

Postup přípravy receptu Pečená játra plněná nádivkou :

Játra odblaníme, omyjeme, uprostřed prořízneme ke špičce otvor pro nádivku. Tu připravíme z rohlíků a slaniny nakrájených na kostičky. Zalijeme teplým mlékem, aby se rohlíky rozmáčely. Přidáme majoránku, sůl, pokrájenou kapii. Vše dobře promícháme, naplníme kapsu a zašijeme. Dáme péct do trouby a pečeme při 200 °C v elektrické troubě asi 35 minut. Solíme teprve hotová játra.


Fotky receptu Pečená játra plněná nádivkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená játra plněná nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !