Použité suroviny receptu Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se studenou česnekovou omáčkou:
1 kg jehněčí kýty
| 2 stroužky česneku
| 1 lžíce zelené petrželové nati
| 2 lžíce Spaku Aceto Balsamico Di Modena
| 1 lžíce kapary
| 300 g slaniny
| 250 g Spak česnekové omáčky
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se studenou česnekovou omáčkou:
Jehněčí kýtu osolíme a opepříme. Česnek, balsamikový ocet, petrželovou nať a kapary vložíme do mixéru a vytvoříme hladkou pastu, kterou jehněčí kýtu ze všech stran potřeme. Kýtu zabalíme do plátků anglické slaniny a pevně svážeme provázkem. Pečeme při 150°C za občasného podlévání cca 90 minut.
Podáváme přelité SPAK Česnekovou omáčkou
Fotky receptu Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se studenou česnekovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!