Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená kančí kýta na jalovčinkách

fotka Pečená kančí kýta na jalovčinkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pečená kančí kýta na jalovčinkách:

400 g kančí kýty bez kosti  | 80 g anglické slaniny  | trošku drcené jalovčinky  | špetka soli  | 1 menší cibule  | 1 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Pečená kančí kýta na jalovčinkách:

Odblaněnou kančí kýtu protkneme proužky slaniny, které jsme bohatě obalili v drcených jalovčinkách. Vložíme do pekáče, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na čtvrtky, sádlo a zprudka zapečeme. Mírně podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání upečeme doměkka.


Fotky receptu Pečená kančí kýta na jalovčinkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená kančí kýta na jalovčinkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !