Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečená krkovička

fotka Pečená krkovička
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená krkovička:

1 kg vepřová krkovička v celku  |  sůl, kmín, česnek  |  cibule, rozmarýn, tymián  |  mletý pepř a olej

Postup přípravy receptu Pečená krkovička:

Pekáč vymažeme olejem, maso též potřeme ze všech stran olejem (vyválím v pekáči), ze všech stran osolíme a libovolně okořeníme, případně napřed potřeme rozmačkaným česnekem. Do pekáče přidáme rozkrájenou cibuli, trochu podlijeme vodou, přiklopíme a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Pečeme doměkka (asi hodinu a půl, záleží na velikosti kusu masa). Během pečení občas zkontrolujeme, zda není třeba podlít, případně maso přelijeme výpekem, v půlce pečení můžeme obrátit. Podáváme s dušeným zelím a knedlíkem, s bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo jen s chlebem, hořčicí a cibulí.



Fotky receptu Pečená krkovička:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená krkovička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !