Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečená nutrie

fotka Pečená nutrie
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 35

Použité suroviny receptu Pečená nutrie:

1 nutrie cca 3-4 kg  | 2 hlavičky česneku  | 2 větší cibule  |  sůl, kmín  | 1 lžíce sádla  | 1,5 dl vody

Postup přípravy receptu Pečená nutrie:

Nutrii naporcujeme, zbavíme blan a tuku a potřeme prolisovaným česnekem se solí. Natlačíme do skleněné, porcelánové nebo smaltované nepoškozené nádoby, přikryjeme a necháme v chladu dva až tři dny nasucho marinovat. Maso během marinování alespoň jedenkrát přeložíme.
Marinované maso vložíme do tlakového hrnce (6 litrů), podlijeme vodou a necháme od počátku odfukování páry asi 10-15 minut podusit. Mezitím si na pekáči rozpustíme sádlo, na dno nasypeme nakrájenou cibuli, potom vložíme rozdušené maso, dochutíme solí a kmínem, zalijeme vydušenou šťávou a pečeme nepřikryté dorůžova v troubě asi 30-40 minut.


Fotky receptu Pečená nutrie:

Pečená nutrie
Pečená nutrie
Fotky vložil: sylver 
Hodnocení receptu Pečená nutrie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !