Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.01. 2018
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečená rýže s protlakem a cibulí

fotka Pečená rýže s protlakem a cibulí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečená rýže s protlakem a cibulí:

1 hrneček rýže  | 2 hrnečky vody  | 1 balení rajského protlaku  |  cibule, olej, sůl

Postup přípravy receptu Pečená rýže s protlakem a cibulí:

Do zapékací misky dáme rýži (nepropírat vodou) a zalijeme vodou smíchanou s protlakem. Počet hrníčků je na jeden hrníček rýže 2 hrníčky vody. Přidáme kávovou lžičku soli. Dáme do trouby zapéct. Hlídáme, občas mírně promícháme, aby se rýže moc nepřichytla. Při dokončení, tj voda se skoro vypaří a vsákne do rýže, osmažíme na oleji nadrobno nasekanou cibulku, kterou pak dáme na rýži těsně před dokončením... Můžeme podávat k jakémukoliv masu.


Fotky receptu Pečená rýže s protlakem a cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená rýže s protlakem a cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !