Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečená rýže s protlakem a cibulí

fotka Pečená rýže s protlakem a cibulí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečená rýže s protlakem a cibulí:

1 hrneček rýže  | 2 hrnečky vody  | 1 balení rajského protlaku  |  cibule, olej, sůl

Postup přípravy receptu Pečená rýže s protlakem a cibulí:

Do zapékací misky dáme rýži (nepropírat vodou) a zalijeme vodou smíchanou s protlakem. Počet hrníčků je na jeden hrníček rýže 2 hrníčky vody. Přidáme kávovou lžičku soli. Dáme do trouby zapéct. Hlídáme, občas mírně promícháme, aby se rýže moc nepřichytla. Při dokončení, tj voda se skoro vypaří a vsákne do rýže, osmažíme na oleji nadrobno nasekanou cibulku, kterou pak dáme na rýži těsně před dokončením... Můžeme podávat k jakémukoliv masu.


Fotky receptu Pečená rýže s protlakem a cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená rýže s protlakem a cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !