Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečená svíčková po anglicku

fotka Pečená svíčková po anglicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená svíčková po anglicku:

600 g zelené fazolové lusky  | 800 g hovězí svíčkové vcelku  | 420 g loupaných rajčat  | 5 lžic olivového oleje Bertolli Classico  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | špetka soli  | špetka pepře  | 2 lžíce Tatarské omáčky HELLMANN'S

Postup přípravy receptu Pečená svíčková po anglicku:

Maso omyjeme, osušíme a vetřeme do něj olej, sůl a pepř. Poté ho prudce opečeme z obou stran na dvou lžících oleje (pečeme na anglický způsob, tzn. zprudka tak, aby zůstalo uvnitř růžové) a přidáme podušená rajčata. Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na zbylém oleji. Přidáme očištěné lusky, osolíme, opepříme a přikryté dusíme 10 minut. Pečené maso nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou, opečenými brambory a Tatarskou omáčkou HELLMANN’S.


Fotky receptu Pečená svíčková po anglicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená svíčková po anglicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !