Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.09. 2018
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečené brambory s brynzou

fotka Pečené brambory s brynzou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečené brambory s brynzou:

1,5 kg malých brambor  |  olej  |  sůl  |  pepř  | 1 lžička rozmarýnu  | 1 lžička tymiánu  | 2-3 stroučky česneku  | 100 g slaniny  | 1 lžička mleté papriky  |  brynza

Postup přípravy receptu Pečené brambory s brynzou:

Vydrhněte brambory a rozkrájejte je na čtvrtky. Plech vyložte pečícím papírem, potřete olejem a nasypte na něj brambory. Brambory osolte, opepřete, posypte lžičkou rozmarýnu, tymiánem a pak přidejte rozdrcené stroučky česneku. Zvolna pečte při střední teplotě cca 20-30 minut. Pak přidejte nakrájenou slaninu, mletou papriku a brambory dopečte. Během pečení je občas potřete. Podávejte s brynzou.


Fotky receptu Pečené brambory s brynzou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené brambory s brynzou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !