Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečené fazole s rajčaty a uzeným bůčkem

fotka Pečené fazole s rajčaty a uzeným bůčkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečené fazole s rajčaty a uzeným bůčkem:

350 g fazolí  | 4 plátky uzeného bůčku  | 400 g rajčat  | 1 cibule  |  koření chilli nebo 1 feferonka  |  sůl

Postup přípravy receptu Pečené fazole s rajčaty a uzeným bůčkem:

Přebrané fazole propláchněte několikrát studenou vodou, zalijte je studenou vodou a nechejte máčet tři hodiny. Rajčata spařte vařící vodou, oloupejte, pokrájejte na kousky a přidejte k fazolím současně s pokrájenou cibulí, kořením chilli nebo rozsekanou feferonkou, promíchejte, pokryjte uzeným masem a pečte pod pokličkou doměkka a do odpaření vody. Při pečení občas zkontrolujte, zda jsou fazole podlité vodou. Měkké fazole osolte a podávejte.


Fotky receptu Pečené fazole s rajčaty a uzeným bůčkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené fazole s rajčaty a uzeným bůčkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !