Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečené jitrnice

fotka Pečené jitrnice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pečené jitrnice:

dle potřeby: horká voda  |  4 ks jitrnice  | 4 lžíce olej

Postup přípravy receptu Pečené jitrnice:

Připravíme si hlubší mísu a do ní dáme horkou vodu. Ne však vroucí. Namočením jitrnice při smažení neprasknou.

Jitrnice prohlídneme, aby byly pořádně zpevněny, protože by při smažení vytekly.

Do mísy na chvíli ponoříme jitrnice. Po té je vyjmeme důkladně, ale opatrně je osušíme.

Rozehřejeme si pánev na mírnou teplotu. Vlijeme olej a jitrnice do něj vložíme. Jitrnice pomalu smažíme ze všech stran dozlatova.



Fotky receptu Pečené jitrnice:

Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Pečené jitrnice
Fotky vložil: sylver,Natural,MichelePrg,Bezinka,vilka,oko 
Hodnocení receptu Pečené jitrnice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !