Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené kuře po orientálsku

fotka Pečené kuře po orientálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečené kuře po orientálsku:

1 kuře  | 3 cibule  | 100 g sterilovaných žampiónů  |  kmín  | 3 stroužky česneku  | 1 dl červeného vína  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička cukru  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Pečené kuře po orientálsku:

Cibuli nadrobno nakrájenou zpěníme na oleji, přidáme nakrájené žampióny, kmín, sůl a dusíme. Když jsou žampióny poloměkké, naplníme jimi očištěné, omyté kuře. Takto naplněné a osolené kuře vložíme do pekáče, do kterého přidáme dvě cibule nakrájené na plátky a podlijeme vývarem. Česnek utřeme se solí a rozmícháme v červeném víně dohromady s dvěma lžícemi sójové omáčky, lžičkou cukru a solí. Takto připravenou směsí často potíráme kuře během pečení. Kuře pečeme nejprve přikryté, až před dopečením je odkryjeme. Podléváme podle potřeby. Podáváme s rozinkovou rýží.


Fotky receptu Pečené kuře po orientálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené kuře po orientálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !