Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině

fotka Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :

600 g candát - filet bez kosti a kůže  | 80 g anglické slaniny nakrájené na plátky  |  sůl  |  pepř  | 100 g očištěné papriky  | 100 g lilku na plátky  | 100 g cukety na plátky  |  bazalka  |  olivový olej  |  česnek

Postup přípravy receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :

Filet nakrájíme na jednotlivé porce a obalíme v plátkách slaniny, okořeníme pepřem a pokud je málo slaná slanina tak i soli a opečeme, tak aby maso bylo šťavnaté, ne vysušené. Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a okořeníme, pokapeme olejem a opékáme po jednotlivých kusech. Zeleninu marinujeme v bylinkovém oleji. Čerstvé bylinky nasekáme a vmícháme do olivového oleje - v poměru 3 díly oleje a jeden díl sekaných bylinek.


Fotky receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !