Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečené sele

fotka Pečené sele
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečené sele:

1 sele  | 60 g másla  | 60 g slaniny  |  sůl  |  kmín  | 200 ml piva  |  brambory jako příloha

Postup přípravy receptu Pečené sele:

Sele rozřízneme na břichu k prvnímu žebru, vykucháme, vymyjeme, vysolíme a pokmínujeme. Dutinu břišní naplníme žemlemi, zašijeme a po délce propíchneme dlouhou špejlí. Pekáč vymastíme máslem nebo slaninou, příčně položíme 2 vařečky, na ně dáme sele, potřeme máslem a položíme na hřbet. Při pečení potíráme slaninou, máslem a pivem. Asi po hodině pečení obrátíme hřbetem nahoru a s průběžným potíráním dopečeme. Trouba nesmí být příliš horká, aby se nenadělaly puchýře. Jinak je musíme propíchnout. U hlavy musíme zvlášť dobře propéct a ouška při tom chráníme papírovými kornoutky. Celkem pečeme asi 2 až 2,5 hodiny. Hotové rozstříháme, upravíme do původního tvaru na mísu a podáváme.


Fotky receptu Pečené sele:

Pečené sele
Pečené sele
Pečené sele
Fotky vložil: roskovce,Natural 
Hodnocení receptu Pečené sele
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !