Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečené uzené maso k luštěninám

fotka Pečené uzené maso k luštěninám
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečené uzené maso k luštěninám:

700 g uzeného masa  | 2 ks cibule  |  kmín  |  sůl  |  vývar  | 2 lžíce másla

Postup přípravy receptu Pečené uzené maso k luštěninám:

Uzené maso nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme, rozdělíme na čtvrtky a z nich oddělíme plátky. Pekáč vymažeme máslem, poklademe do něj maso, posypeme hustě cibulí, podlijeme asi 200 ml vývaru a dáme péct do trouby. Máme-li méně slané uzené maso, můžeme ho ještě trochu posolit. Jakmile je měkké, servírujeme ho s čočkovou nebo hrachovou kaší. Cibule, se kterou se uzené maso peklo, dobře luštěniny ochutí.


Fotky receptu Pečené uzené maso k luštěninám:

Pečené uzené maso k luštěninám
Pečené uzené maso k luštěninám
Pečené uzené maso k luštěninám
Pečené uzené maso k luštěninám
Pečené uzené maso k luštěninám
Pečené uzené maso k luštěninám
Fotky vložil: Natural,damami,Bezinka 
Hodnocení receptu Pečené uzené maso k luštěninám
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !