Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečené vepřové plátky

fotka Pečené vepřové plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pečené vepřové plátky:

4 plátky vepřového masa  |  tuk na vymazání  | 5 stroužků česneku  | 2 cibule  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce sójové omáčky  | 6 lžic kečupu  | 1 lžička cukru  | 1 lžička mleté papriky  |  mletý pepř  |  hovězí vývar (bujón)

Postup přípravy receptu Pečené vepřové plátky:

Maso naklepeme, po okrajích nařízneme a potřeme utřeným česnekem se solí. Pekáček vytřeme tukem nebo olejem, naskládáme do něj připravené plátky masa, zasypeme nakrájenou cibulí a zalijeme připravenou zálivkou, smíchanou z oleje, sójové omáčky, kečupu, cukru, papriky a pepře. Potom zalijeme vodou nebo hovězím vývarem z kostky a pečeme v rozehřáté troubě doměkka. Během pečení podléváme podle potřeby vodou nebo vývarem. Podáváme s dušenou rýží nebo opékanými bramborami.


Fotky receptu Pečené vepřové plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené vepřové plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !