Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečení líni

fotka Pečení líni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Pečení líni:

4 ks líni o hmotnosti cca 25 dkg  | 7-10 dkg hladká mouka  | 1/2 lžičky mletý koriandr  | 1/2 lžičky mletý pepř  | 1 lžička drhnutý šalvěj  | 1 lžička bazalka

Postup přípravy receptu Pečení líni:

Z čerstvých vykuchaných línů odkrojíme hlavy a ocasy, odstříhneme ploutve. Ryby omyjeme a důkladně je osušíme. Potom je osolíme a obalíme v hladké mouce, do které jsme promíchali koření. Do břišní dutiny každé ryby dáme kousek másla. Olej na pánvi rozpálíme, na něj naskládáme ryby a mírně opékáme z každé strany cca 7 minut. Na správně pečených rybách se utvoří křupavá kůrčička. Ryby přendáme na nahřátou mísu, přelijeme vlastní šťávou a ozdobíme plátky citronu, zelenou petrželí a snítkou šalvěje.


Obměna: Takto můžeme připravit i pstruhy, kteří také chutnají znamenitě.


Přílohy: vařené brambory, pečené brambory, chléb, pečivo, saláty z čerstvé zeleniny


Fotky receptu Pečení líni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečení líni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !