Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený bramborový totem

fotka Pečený bramborový totem
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 58

Použité suroviny receptu Pečený bramborový totem:

4 až 5 tuctů nových brambor  | 12 dřevěných špejlí  | 1 až 2 polévkové lžíce olivového oleje  | 1 šálek kysané smetany s pažitkou  | 1 šálek našlehaného másla

Postup přípravy receptu Pečený bramborový totem:

Brambory omyjeme a pořádně je vydrhneme kartáčkem. Ostrým nožíkem do nich vyřežeme tváře a snažíme se o různé rozmanité výrazy. Můžeme i kousky brambor odříznout, čímž vzniknou uši, nos apod. Na každou jehlu nebo špejli napíchneme čtyři až pět brambor a potřeme je olivovým olejem. Pečeme je v předehřáté troubě při 190 C 45 minut a jednou obrátíme. Brambory podáváme teplé. Na stůl prostřeme misku s kysanou smetanou a máslem, které si děti mohou dát jako přílohu.


Fotky receptu Pečený bramborový totem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený bramborový totem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda