Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečený králík na víně

fotka Pečený králík na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečený králík na víně:

600 g zadní králičí maso  | 15 dkg uzená slanina  | dle potřeby: máslo  | 1 sardelová pasta  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | dle potřeby: hladká mouka  | 1 červené víno

Postup přípravy receptu Pečený králík na víně:

Zadní část králíka očistíme, odblaníme, omyjeme a proložíme nudličkami slaniny. Rozmícháme máslo se sardelovou pastou, mletým pepřem, natřeme jím králíka zvenku i zevnitř a osolíme. Dáme na pekáč, podlijeme červeným vínem, vodou a pečeme v troubě. Během pečení podléváme zbytkem vína.

Upečeného králíka vyjmeme, nakrájíme na porce, šťávu zaprášíme moukou, podlijeme vlažnou vodou, přidáme kousek másla a necháme vařit. Potom přecedíme, krátce povaříme a vložíme králíka zpět.


Fotky receptu Pečený králík na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený králík na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !