Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečený květák v alobalu

fotka Pečený květák v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečený květák v alobalu:

100 g tvrdého sýra  | 1 vejce  | 2 housky  | 300 g mletého masa  | 2 lžíce másla  | 1 květák  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečený květák v alobalu:

Květák očistíme a rozebereme na drobné růžičky. V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, vsypeme květák a dusíme, až je skoro měkký. Květák lehce osolíme. Sýr nakrájíme na kostičky.
Housku namočíme ve vodě, vymačkáme a vidličkou rozmělníme. Housku smícháme s masem, vejci, kořením a sýrem.
Čtyři čtverce alobalu vymažeme olejem. Rozložíme na ně hromádky masové směsi. Na ně navrstvíme květák a alobal pevně uzavřeme. Alobal s květákem vložíme na plech do předehřáté trouby a pečeme asi půl hodiny. Pak alobal nařízneme a ještě krátce květák v alobalu dopečeme.
Pečený květák v alobalu podáváme přímo v alobalu. Vhodnou přílohou jsou brambory v jakékoliv podobě.


Fotky receptu Pečený květák v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený květák v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !