Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený losos na fenyklu

fotka Pečený losos na fenyklu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 57

Použité suroviny receptu Pečený losos na fenyklu:

4 porce lososa  | 1 bulva zeleninového fenyklu nakrájeného na plátky  | 1 červený cibule nakrájená na plátky  | 2 rajčata nakrájená na plátky  | 2 lžíce nastrouhané citronové kůry  | 2 stroužky česneku  |  olivový olej na zakapání  |  sůl a pepř na dochucení  | 1 hrst jemně nasekané petrželky

Postup přípravy receptu Pečený losos na fenyklu:

Troubu předehřejte na 220 st.C. Rybu a fenykl potřete olejem a opečte na pánvi nebo na grilu, asi 5 minut z každé strany. Plech vyložte alobalem tak, aby bylo možné jej přetáhnout. Na plech rozestřete fenykl, cibuli a rajčata, rybu osolte a opepřete a rozložte na zeleninu. Pokryjte alobalem a po stranách uzavřete. Vložte na 10 minut do trouby. Promíchejte spolu citronovou kůru, petrželku a česnek. Před podáváním směsí posypte rybu a zakápněte šťávou z pečení.


Fotky receptu Pečený losos na fenyklu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený losos na fenyklu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !