Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.09. 2018
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečený plněný sýr

fotka Pečený plněný sýr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečený plněný sýr:

400 g tvrdého sýra Eidam  | 80 g papriky  | 200 g rajčat  | 200 g žampionů  | 80 g cibule  | 3 vejce  | 4 lžíce hladké mouky  | 40 ml oleje  | špetka soli  | 2 lžíce kečupu  | 4 lžíce tatarské omáčky  | 1 lžíce petrželky

Postup přípravy receptu Pečený plněný sýr:

Sýr nakrájejte na středně silné plátky, obalte je v rozkvedlaném vejci a v hladké mouce a osmažte v malém množství oleje . Smažený sýr odložte stranou. Drobně krájenou cibuli osmažte na oleji, přidejte očištěné nakrájené žampiony a poduste. Na polovinu opečených plátků sýra dejte kolečka papriky, rajčata a žampiony s cibulí. Přikryjte zbylými plátky sýra a dejte do vyhřáté trouby, aby se slepily na kapsu. Ozdobte kečupem a tatarskou omáčkou a snítkou petrželky.


Fotky receptu Pečený plněný sýr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený plněný sýr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !