Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečený srnčí hřbet

fotka Pečený srnčí hřbet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečený srnčí hřbet:

1 kg srnčího hřbetu  | 50 g slaniny  | 100 g sádla  |  mletý pepř  | 2-3 zrnka jalovce  |  sůl

Postup přípravy receptu Pečený srnčí hřbet:

V pekáči rozehřejeme sádlo. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a posypeme roztlučenými plody jalovce. Osmažíme ze všech stran na sádle, obložíme plátky slaniny a pečeme. Během pečení maso stále potíráme sádlem. Když je maso upečené, necháme je vychladnout, potom je vykostíme a krájíme na plátky. Podáváme s různými omáčkami nebo nastudeno, obložené zeleninou.


Fotky receptu Pečený srnčí hřbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený srnčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !