Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečený srnčí hřbet

fotka Pečený srnčí hřbet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečený srnčí hřbet:

1 kg srnčího hřbetu  | 50 g slaniny  | 100 g sádla  |  mletý pepř  | 2-3 zrnka jalovce  |  sůl

Postup přípravy receptu Pečený srnčí hřbet:

V pekáči rozehřejeme sádlo. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a posypeme roztlučenými plody jalovce. Osmažíme ze všech stran na sádle, obložíme plátky slaniny a pečeme. Během pečení maso stále potíráme sádlem. Když je maso upečené, necháme je vychladnout, potom je vykostíme a krájíme na plátky. Podáváme s různými omáčkami nebo nastudeno, obložené zeleninou.


Fotky receptu Pečený srnčí hřbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený srnčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !