Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený zaječí zadek

fotka Pečený zaječí zadek
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečený zaječí zadek:

1 zaječí zadek  | 120 gramů másla  |  sůl  | 100 gramů cibule  | 5 zrnek pepře  | 50 gramů slaniny  |  vývar

Postup přípravy receptu Pečený zaječí zadek:

Zaječí zadek případně zbavíme ještě kůže, osolíme a protáhneme ho hustě na tenké nudličky nakrájenou slaninou. Na pekáči na rozpáleném másle si usmažíme nakrájenou na plátky cibuli a několik celých pepřů. Pak vložíme zadek masitou stranou do pekáče, podlijeme vývarem, dáme do trouby a za častého podlévání upečeme. Během pečení ho obrátíme, aby zčervenal i z druhé strany. Mladý zajíc by se měl péci přibližně tři čtvrtě hodiny.


Fotky receptu Pečený zaječí zadek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený zaječí zadek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles