Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perkelt z kapra se smetanou

fotka Perkelt z kapra se smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Perkelt z kapra se smetanou:

4 porce kapra  | 3 lžíce oleje  | 1 větší cibule  | 1 lžíce hladké mouky  | 100 ml kysané smetany  | 2 lžíce rajčatového protlaku  |  citronová šťáva  | půl stroužku česneku  |  mletá paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Perkelt z kapra se smetanou:

Očištěné porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Po chvíli je osušíme, osolíme, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Do oleje od opékání přidáme drobně pokrájenou cibuli, po zpěnění zaprášíme moukou a mletou paprikou a osmažíme. Jíšku zalijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak a česnek utřený se solí a povaříme v hustou omáčku. Zjemníme ji rozšlehanou smetanou, přecedíme na porce kapra, krátce podusíme a podáváme.
Vhodná příloha je dušená rýže.


Fotky receptu Perkelt z kapra se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perkelt z kapra se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !