Použité suroviny receptu Perník bez vajec z domácí pekárny:
1 balíček kypřící prášek do perníku
| 2 lžíce kakao
| 250 ml cukr krupice
| 2 lžíce koření Medový perník
| 250 ml olej
| 1 balíček čokoládový pudink v prášku
| 500 ml mléko
| 750 ml polohrubá mouka
Postup přípravy receptu Perník bez vajec z domácí pekárny:
Do nádoby v pekárně nalijeme mléko, olej, přidáme mouku a zapneme rychlé hnětení. Postupně dosypeme během hnětení pudinkový prášek, cukr, koření a nakonec i kypřící prášek do perníku. Hnětení necháme celkově 10 minut.
Pak přenastavíme pekárnu na program pečení a pečeme podle typu pekárny jak je potřeba. Pekárna Eta Maxima upekla perník za 80 minut.
Pak vyklopíme na mřížku, necháme vystydnout a můžeme podávat. Je opravdu lahodný.
Fotky receptu Perník bez vajec z domácí pekárny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!