Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Péřová deka

fotka Péřová deka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Péřová deka:

2 skleničky polohrubé mouky  | 1 sklenička pískového cukru  | 1 sklenička vlažné vody  | 1/2 skleničky oleje  | 3 vejce  | 1 prášek do pečiva  | 2 - 3 kostky měkkého tvarohu  | 1/2 vanilkového pudingu  |  mléko

Postup přípravy receptu Péřová deka:

Z polohrubé mouky, cukru, vlažné vody, oleje, prášku do pečiva a sněhu ze 3 bílků uděláme těsto. Doporučuji přidat sníh až jako poslední. Těsto vylijeme na plech.
Tvaroh - do tvarohu přidáme 3 žloutky, cukr dle chuti, vanilkový puding a zředíme mlékem. Řídkou směs vylijeme na těsto. Je lepší dělat směs ze 3 tvarohů, protože potom je ta vrstva toho tvarohu vyšší.
Chutná výborně.


Fotky receptu Péřová deka:

Péřová deka
Péřová deka
Péřová deka
Péřová deka
Fotky vložil: VendaD,ňamka 
Hodnocení receptu Péřová deka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !