Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pesto alla genovese

fotka Pesto alla genovese
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pesto alla genovese :

40 g jader piniových oříšků  | 500 g čerstvé bazalky  | 30 g ovčího sýra  | 30 g parmezánu  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  oliv.olej

Postup přípravy receptu Pesto alla genovese :

Česnek rozmělníme v hmoždíři společně s mořskou solí, jádry piniových oříšků a bazalkou; když je všechno rozmělněno na kaši, přidáme olivový olej, nastrouhaný parmezán a ovčí sýr. Vše rozmícháme a dáme chladit do ledničky. Jestliže se utvoří černý film, odstraníme jej. Místo hmoždíře můžeme použít mixér. V tom případě přidáme bazalku až ke konci mixování, aby zůstala čerstvá a zelená. Pesto je výborné s těstovinami.


Fotky receptu Pesto alla genovese :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pesto alla genovese
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !