Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pestrá pěnová srdce

fotka Pestrá pěnová srdce
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Pestrá pěnová srdce:

2 ks bílky  | půl lžičky citronové šťávy  | půl lžičky citronové kůry  | 150 g moučkového cukru  |  žlutá, modrá, červená potravinářská barva  | 1 lžíce višňové zavařeniny

Postup přípravy receptu Pestrá pěnová srdce:

Z bílků a citronové šťávy ušleháme pevný sníh. Moučkový cukr prosijeme a pomalu vmícháme do sněhu. Sníh ušleháme tak, aby tvořil špičku. Směs rozdělíme na 4 porce. První ponecháme bílou, druhou pomocí citronové kůry a žluté barvy do žluta. Třetí pomocí zavařeniny a červené barvy na červeno. Čtvrtou na modro. Troubu předehřejeme na 150 st.C. Plech vyložíme pečícím papírem. Obarveným sněhem po částech plníme sáčky na zdobení, na kterých máme připevněny špičky s malým otvorem ve tvaru hvězdy, a na papír malujeme srdce. V zapnuté otevřené troubě necháme kousky hodinu sušit. Přes noc sušíme opět, ale už při pokojové teplotě.


Fotky receptu Pestrá pěnová srdce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pestrá pěnová srdce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !